Salernitana povela

Sprema li se novo malo čudo na sjeveru Italije? Skok igra Milana Đurića donosi spas

Edmir Škorić

Salernitana vodi u Bergamu protiv Atalante s 1:0.

Atalanta ne igra najbolje u posljednje vrijeme, zbog čega je ostala bez Lige prvaka, a pitanje je hoće li igrati ikako Evropu. Trenutno je tek na osmom mjestu i tri kola prije kraja ispod mjesta koja vode u Evropu.

Ovom timu večeras treba pobjeda da se vrati na ta mjesta, a u goste je stigla Salernitana koja ima tri uzastopne pobjede.

Ovaj tim sa juga Italije sprema novo čudo, jer je poveo protiv Atalante u 27. minuti. Bivši reprezentativac BiH Milan Đurić je dugu loptu glavom usmjerio na drugu stranu, a Ederson Lourenco zabija za veliko slavlje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ima još mnogo da se igra, no Salernitana bi mogla da napravi čudo i da se spasi iako su je svi odavno otpisali.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.