Jedan potez Milana Đurića dovoljan je da sve "eksplodira"

Salernitana vodi protiv Fiorentine

Jedan potez Milana Đurića dovoljan je da sve "eksplodira"

Edmir Škorić

Salernitana se uspijeva vratiti u život i sada ovaj tim gaji nade da može ostati u Seriji A iako je ne tako davno već bio otpisan.

Salernitana je vezala dvije gostujuće pobjede, i ako danas pobijedi Fiorentinu pred svojim navijačima, bit će na samo tri boda od Cagliarija i prve kipe "iznad crte".

Milan Đurić je postigao važan gol protiv gostiju iz Firence. U svom je stilu glavom pogodio na ubačaj Bohinena iz kornera u devetoj minuti.

Ovo je bivšem reprezentativcu BiH bio peti gol ove sezone u Seriji A.

Top Komentari

Barberez9
Nikad necu shvatiti onaj „Savez“ … ovaj momak zasluzuje svaki put da bude pozvan u repku jer je uvijek davao 1000% …Zao mi je sto nesposobni imaju te funkcije.
10 0
user1649445015
5 golova i 4 asistencije ove sezone u ligi petice al nema veze, nema mjesta u reprezentaciji..
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti