Foto - EPA

Moise Kean promašio nemoguće

Dugo će se pričati o promašaju napadača Juventusa u 94. minuti

Midhat Šljivak

Juventus je večeras na nevjerovatan način izgubio meč od Genoe na Lugi Ferrarisu.

Torinski tim je dominirao do 87. minute meča. Imao je prednost od 1:0 (Paulo Dybala) i gomilu velikih šansi, ali je na kraju domaći tim uspio u samom finišu da dođe do preokreta.

Gudmundsson je u 87. minuti pogodio za 1:1, a zatim su se u nadoknadi meča desile nestvarne scene o kojima će se pričati.

Moise Kean je u 94. minuti uspio promašiti nemoguće. Dobio je loptu na tacni od Alvara Morate, mogao je da bira u koji dio gotovo prazne mreže će poslati loptu, ali zatim ludilo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Napadač Juventusa promašuje prazan gol. Dalo je to nadu Genoi, koja potom u posljednjem napadu dobija penal. Koristi ga Domenico Criscito za 2:1 i veliku pobjedu domaćeg tima.

Nevjerovatni promašaj napadača Juventusa pogledajte OVDJE.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.