6

Komentari (6)

Goran86
Drvo od napadaca
Pa zar ne vidite da je utakmica prodata Juventus ne moze naprijed na tabeli a ne moze ni ispod 4-og mjesta. Djenova je mafijaski lopovski klub 20 godina se za bore uvijek za opstanak u Seriji A i nikako da ispadnu, ako ima bog i pravda valjda ce konacno ove godine ispasti. Prije nekoliko godina zadnju utakmicu u "Serij A" Djenova odigrava nerjeseno sa Fiorentionom, rezultat je bio 0 : 0, jer bilo koji rezultat bi otjerao Fiorentinu ili Djenovu u nizi rang, to jes u "Seriju B," citava utakmica igrala se na sredini terena sa mnogo dodavanja, to je bio cirkus od utakmice i tako su namjestili da Empoli ispadne u Seiji B. Nemojte se cuditi ako ova mafijaska Djenova pobijedi Napoli Napulju i normalno zadnju utakmicu pobijedit ce Bolonju. Klub koji najvise ne podnosim u Seriji A, to je Djenova.
Laporta
@Nogometas koliko je god kriva Genoa toliko je i Juventus....
I onda se cude zasto ih svak mrzi
Juventini
Ovakav usrani tim ne bi ni najveci dusman poslozio. Tako kad ovaj je ..b...ni trener stavlja u tim onog gorilu majmuna keana i onog lgtb -francuza.
Arnel925
Ovo ni Dzeko nebi promašio. Barem bi stativu pogodio
alo888
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.