Ni Dybala nije očekivao ovu ponudu: Velikan mu nudi skromnu cifru, ali i ulogu vođe tima
Foto - EPA

Argentinca žele u Dortmundu

Ni Dybala nije očekivao ovu ponudu: Velikan mu nudi skromnu cifru, ali i ulogu vođe tima

M. Šljivak

Paulo Dybala nakon sedam godina napušta Juventus, a dosta se špekuliše o tome gdje će sjajni Argentinac nastaviti karijeru.

Prethodnih dana povezivao se s Interom. Navodno je i sve dogovorio s Nerazzurrima, ali se zatim javio njegov agent Jorge Antun i odbacio je sve navode da je potpisan bilo kakav ugovor.

"Paulo je potpuno fokusiran na okončanje sezone u prvenstvu i Kupu Italije. Nikakav dogovor nije postignut ni s italijanskim, a niti s klubom iz inostranstva", saopštio je Antun.

Ipak, novi dan donosi nove informacije o Dybali. Corriere dello Sport tvrdi da je Argentinac dobio ponudu Borussije iz Dortmunda.

Navodno, njemački velikan je 28-godišnjem fudbaleru ponudio ulogu vođe tima kojeg stvaraju u Dortmundu, ali ako je suditi po novcu kojeg su mu ponudili, teško je vjerovati da će Dybala prihvatiti ponudu iz Njemačke.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Rukovodstvo Borussije spremno je Argentincu plaćati četiri i po miliona eura godišnje i bit će interesantno vidjeti hoće li Dybala izabrati projekt ispred novca.

Paulo Dybala je član Stare dame od 2015. godine. Odigrao je 289 utakmica i postigao je 114 golova, no njegovi zahtjevi o novom ugovoru nisu ispunjeni i on je navodno odlučio otići.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vence
A, ja uporno pisem.. Nece ga niko...bar ne za noliko koliko je u Juveu imao..sad bi on rado ostao u Juventusu, samo pajdo moj Juve se ne ucjenjuje isto kao ni Bayern... Aj u inter grij bolnicke krevete :D
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti