Slika govori više od hiljadu riječi

Niko nije ponizio navijače Liverpoola kao Richarlison: Objavio fotografiju i nije napisao ni riječ

Endin Čaušević

Liverpool je sinoć poražen u finalu Lige prvaka od Real Madrida sa 1:0.

Redsi su prema mnogima sinoć bili favoriti u finalnoj utakmici protiv kraljevskog kluba, ali je Real još jednom pokazao svoju snagu i uspio je da po 14. put postane prvak Evrope.

Liverpool je sinoć dominirao na terenu i imao nekoliko velikih prilika, ali je na kraju Thibaut Courtois svojim odbranama donio Realu novi trofej u najelitnijem klupskom takmičenju na svijetu.

Porazu Liverpoola posebno su se radovali navijači gradskog rivala Evertona i oni to nisu uopšte krili.

Čak su se i igrači Evertona oglašavali nakon utakmice slaveći pobjedu Reala i posebno Carla Ancelottija koji je bio njihov trener do ove sezone.

No, u centru pažnje našao se Richarlison koji je svojom fotografijom sve "prekucao". Brazilac je objavio fotografiju kako "vozi" autobus aludirajući na navijače Liverpoola koji nisu otputovali na finale u Pariz jer autobus nikada nije stigao.

Richarlison je aludirao na to da je upravo on vozač autobusa i glavni razlog što ta grupa navijača Redsa nije otišla na finale.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ovaj fotografija oduševila je navijače Evertona, a Richarlison je na Twitteru dobio čak pola miliona lajkova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti