Cijelu sezonu su mu zviždali i vrijeđali ga, a Bale je sinoć u inat svima digao ruku visoku u zrak

Zna se šta je pokazivao

Cijelu sezonu su mu zviždali i vrijeđali ga, a Bale je sinoć u inat svima digao ruku visoku u zrak

Endin Čaušević

Gareth Bale na najbolji način sinoć se oprostio od Real Madrida.

Kao što je već odavno poznato Velšanin će ovog ljeta da napusti kraljevski klub nakon što mu istekne ugovor jer nije postigao dogovor oko nastavka saradnje.

Bale nije imao baš dobru sezonu u kojoj se nije previše naigrao, a i kada je bio na terenu navijači Real Madrida su mu zviždali u svakom dodiru s loptom.

Već nekoliko sezona se nalazi na udaru navijača Reala zbog čega je jasno bilo da neće dobiti novi ugovor. Međutim, Bale je na kraju u najboljem mogućem stilu napustio ovaj klub.

Iako sinoć nije odigrao ni minute uspio je da osvoji Ligu prvaka, a to je bio čak peti trofej u ovom takmičenju za Balea što je zaista impresivno.

Nakon utakmice Bale nije previše slavio, te je samo jednim potezom to proslavio. Digao je visoko u zrak ruku i pokazao "peticu" aludirajući na broj osvojenih titula u Ligi prvaka.

Image

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

I sinoć se moglo čuti kako mu pojedini navijači zvižde, ali ih je on utišao samo jednim potezom. Ugovor mu ističe na kraju idućeg mjeseca, a uskoro se očekuje potvrda gdje će Bale nastaviti svoju karijeru.

Bale je ove sezone odigrao samo sedam utakmica za Real Madrid, a od toga ima dva nastupa u Ligi prvaka i svega sedam upisanih minuta.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DadiG
Nevjerovatno glup tekst
3 0
Milfhunter
Zaslužan je za ovaj koliko i ja, možda sam ja čak više od njega navijao. Šteta u zadnjem finalu protiv Liverpoola sam ih je dobio
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi