8

Komentari (8)

Dinci_auto123
@King_Kenny sad se ovi iz reala mogu penzionisati nakon jos jedne LP ; )
King_Kenny
...jel ovo onaj sto mu se ekipa do zadnjeg kola bori da ostane u ligi,a onda slave kao da su osvojili sve trofeje u sezoni?...najveci uspjeh u ,adnjid 25 godina im sto su povrijedili Van Dijka...
Kugla
Samo veliki klubovi mogu osvijiti trostruku krunu a ovi prosjecni se mogu nadati
Amansio
Dosta više ne želim da vidim provokaciju za moje drugare Kenyy i Kličko kako od ovih sa četa tako i od svih drugih posebno fudbalera. Radujte se u tišini ima onih kojima nije drago što je Real prvak. Navijačima Livrpula, Barse, PSG itd. Mene baš zaboli za sve njih, ali za moje drugare @keny_king i @klicko me mnogo potresa.
King_Kenny
@Amansio ...hahahaha dobar dobar... :D...ja sam cestitao sportski,mada je pobjeda nezasluzena,ali fudbal je takav...nije prvi put da bolja ekipa izgubi...Liverpool je imao 3 zicera,nije dao gol i kaznjeni su...nema tu sta...
ViniJr
@King_Kenny hebo ti sve svoje nisi se gasio 15 dana pred utakmice zadnjeg kola Premiershipa i LŠ, liVARpool ce do poluvremena utrpati 4 komada, nemaju sta metuzalemi trazit protiv liVARpoola ViniJr samo zna trčati, Valverde panj, Benzema penzioner... da sam na tvom mjesu, pokrio bih se preko glave i ne bih se više oglašavao na ovom portalu. Nikom ne smeta navijanje na odredjeni tim ali smetaju konstantne provokacije i ismijavanje/ponižavanje drugih timova i igrača. Eto Real ti je zapušio usta sa penzionerskom ekipom, gdje su sad ti čarobnjaci Diaz, Jota, Mane, Salah??? Protiv koga liVARpool igra evropski superkup za ovu sezonu???
sslazio
E jest im se nagovorio, nema sta. Propali klub koji ne moze ni Evropu izborit a nenormalne pare ulazu. Njihovi komentari nikog i ne zanimaju. Ipak su oni samo tim koji je gradski rival Liverpula i nista vise.
user1613662710
Jedva ostanak izbore u rangu WBA su i oni se nekome rugaju haha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.