Nunezu ne ide kako je očekivao

Platili ga 100 miliona eura, a on se i jučer osramotio u dresu Liverpoola

Endin Čaušević

Liverpool je jučer u pripremnoj utakmici uspio da pobijedi Crystal Palace sa 2:0, a u centru pažnje ponovo se našao Darwin Nunez.

Urugvajski napadač je početkom ljeta stigao u Liverpool kao zamjena za Sadija Manea koji je prešao u Bayern.

Nunez je imao fantastičnu sezonu u Benfici i privukao je pažnju mnogih klubova, a na kraju je odlučio da karijeru nastavi u dresu Liverpoola koji je za njegov potpis izdvojio čak skoro 100 miliona eura.

Prošle sedmice u centru pažnje bio je video s jednog treninga Uniteda na kojem Nunez nije baš blistao, a isto je bilo i u prvoj pripremnoj utakmici protiv Manchester Uniteda.

Urugvajac je i jučer protiv Crystal Palacea dobio određenu minutažu, ali ponovo nije oduševio navijače svojim nastupom i čak se već sada počelo govoriti da je njegov dolazak na Anfield bio promašaj.

Nunez je promašio jučer nekoliko zicera, a u jednoj situaciji je promašio i cijelu loptu što je mnoge nasmijalo. Navijači Redsa su na društvenim mrežama krenuli s kritikama na njegov račun i poručili da je odigrao užasan meč.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.