Nova visoka pobjeda Crvenih đavola, slavio je i Liverpool

Prijateljske utakmice

Nova visoka pobjeda Crvenih đavola, slavio je i Liverpool

Midhat Šljivak

Manchester United upisao je i drugi trijumf u pripremnim utakmicama.

Nakon što su Crveni đavoli prije nekoliko dana razbili Liverpool s 4:0, ekipa Erika ten Haga danas je u Australiji savladala ekipu Melbourne Victory s 4:1.

Victory je u petoj minuti poveo pogotkom Ikonomidisa (1:0) nakon što je ispala odbrana Uniteda, ali do kraja je tim s Old Trafforda dominirao i do vrha je napunio mrežu protivnika.

U finišu prvog poluvremena dva gola u mreži Victoryja. U 43. minuti McTominay postiže na 1:1, a u nadoknadi prvog dijela Anthony Martial pogađa za 2:1.

Ten Hag je u nastavku promijenio tim, ali to se nije previše odrazilo na teren. United je u 78. minuti preko Rashforda došao do 3:1, a u 90. minuti Lupancu postiže autogol za konačnih 4:1.

Liverpool je u pripremnom meču pobijedio Crystal Palace s 2:0.

Redsima su pobjedu donijeli Jordan Henderson i Mohamed Salah. Prvi je pogodio u 12. minuti, a Salah je gol postigao u 46. minuti meča.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Eno30
Bravo United svaka cast. Jedva cekam da krene liga
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi