Sprema se šokantan i neočekivan transfer Roberta Firmina
Foto - EPA

Napušta Liverpool?

Sprema se šokantan i neočekivan transfer Roberta Firmina

M. Šljivak

Roberto Firmino (30) mogao bi napustiti Liverpool do kraja ljetnog prijelaznog roka.

Iskusni brazilski napadač već je sedam godina stanovnik Anfielda, ali uskoro bi saradnja između dvije strane mogla biti završena.

Izvjesno je da Firmino neće biti prvi izbor ove sezone kod Jurgena Kloppa i lako bi se moglo desiti da on u narednom periodu napusti klub.

Turski mediji javljaju da je 30-godišnji napadač već počeo pregovore o transferu u redove Fenerbahčea. Interes istanbulskog velikana je ogroman i Firmino bi mogao napraviti neočekivan transfer.

Brazilski fudbaler je u prethodnih sedam godina s Redsima osvojio apsolutno sve što je mogao. Odigrao je ukupno 327 utakmica i postigao je 98 golova.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Vidjet ćemo hoće li na kraju zaista Firmino napustiti redove engleskog velikana ovog ljeta, ali priča oko prelaska u Fenerbahče navodno je veoma ozbiljna.

Roberto Firmino je prije Liverpoola nosio dres njemačkog Hoffenheima, a u rodnom Brazilu je nosio dres Figueirensea.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi