Vukoja ipak ne dolazi

HŠK Zrinjski ipak bez najavljenog potpisa

Midhat Šljivak

HŠK Zrinjski ipak neće potpisati 25-godišnjeg fudbalera Bože Vukoju koji je nedavno raskinuo saradnju s NK Široki Brijeg.

Bože Vukoja odlučio je napustiti NK Široki Brijeg na početku nove sezone. Ovaj 25-godišnji veznjak zatražio je raskid saradnje, a u timu s Pecare su mu izašli ususret.

Kao nova sredina za ovog fudbalera spominjao se HŠK Zrinjski. Ipak, kako SportSport.ba saznaje, Vukoja ipak neće potpisati za aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine.

Do dogovora između dvije strane nije došlo, pa će Vukoja sreću potražiti negdje drugo.

Statistika

23 nastupa
21 kao starter
2 žutih kartona
1 crvenih kartona
3 asistencija
1 golova
1 nastupa
1 kao starter
0 žutih kartona
0 crvenih kartona
0 asistencija
0 golova

Ovaj fudbaler je prethodne tri godine nosio dres prvog tima Širokog u čijim redvoima je i ponikao. Igrao je još za GOŠK i Neretvanac.

Ukupno je Vukoja za tim s Pecare odigrao 123 utakmice i ostvario je učinak od 16 golova i devet asistencija.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Napomenimo da prijelazni rok u Bosni i Hercegovini traje do sutra, a igrači koji su raskinuli ugovor prije ovog datuma imaju mogućnost potpisa za druge klubove kao slobodni fudbaleri.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.