Fudbaler Širokog Brijega dobio poziv u reprezentaciju
Foto: Antonio Slišković/NK Široki Brijeg/facebook

Klub sa Pecare potvrdio

Fudbaler Širokog Brijega dobio poziv u reprezentaciju

Haris Zilić

U narednim danma očekuje nas reprezentativna pauza u nacionalnim šampionatima i akcije reprezentacije, a i ovaj put stigao je poziv u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Reprezentativni poziv otišao je na adresu NK Široki Brijeg.

Mladi fudbaler tima sa Pecare Marko Capan dobio je poziv u mladu reprezentaciju Hrvatske za septembarske akcije, štp je bh. premijerligaš potvrdio na zvaničninim kanalima.

"Devetnaestogodišnji vezni igrač NK Široki Brijeg Marko Capan priključio se pripremama mlade reprezentacije Hrvatske za predstojeću utakmicu protiv odgovarajuće reprezentacije Farskih Otoka 🇫🇴 u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2025.

Bravo, Marko! Čestitamo!

Oglasi

Vjerujemo kako je ovo samo početak uspješne i plodne reprezentativne karijere!", navodi se u saopštenju NK Široki Brijeg.

🇭🇷 | Devetnaestogodišnji vezni igrač NK Široki Brijeg Marko Capan priključio se pripremama mlade reprezentacije Hrvatske...

Posted by NK Široki Brijeg on Monday, September 4, 2023

Marko Capan ima 19 godina i igra na poziciji defanzivnog veznog.

Odigrao je pet utakmica za prvi tim Hajduka i upisao je dvije asistencije prije dolaska u Široki Brijeg, a tri puta je asistirao za gol u 12 utakmica Lige prvaka u prošloj sezoni.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U Premijer ligi BiH u novoj sezoni odigrao je četiri utakmice i upisao jednu asistenciju.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije