Znaju koga su Modri sinoć izbacili

Grk im nije bio sretne ruke: Predstavnici PAOK-a shvatili da igraju s Dinamom, izrazi lica sve rekli

Endin Čaušević

U Nyonu je održan danas žrijeb parova osmine finala Konfernecijske lige i gledat ćemo, između ostalih, okršaj Dinamo Zagreb - PAOK. Bivši grčki igrač Kostas Katsouranis nije donio sreću ekipi iz svoje zemlje, a kada su vidjeli da će igrati protiv Dinama reakcija na njihovim licima sve je rekla.

Nakon žrijeba Evropske održan je i žrijeb osmine finala Konferencijske lige, ali ni on nam nije donio neke uzbudljive mečeve.

No, ono što je sigurno jeste da u Dinamu mogu na kraju biti zadovoljni žrijebom i činjenicom da su za protivnika u osmini finala ovog takmičenja dobili grčki PAOK.

Modri su izbacivanjem Betisa pokazali da su sposobni na velike rezultate i sigurno je da u dvomeču protiv PAOK-a imaju svoje šanse da naprave novi sjajan iskorak i odu do četvrtfinala Konferencijske lige.

Predstavnici Dinama su s osmijehom ispratili kada je Katsouranis njih izvukao, te se dobro raspoloženje nije mijenjalo nakon što je Grk izvukao PAOK.

No, s druge strane predstavnici grčkog kluba nisu bili toliko sretni i zadovoljni kada je Katsouranis izvukao njihov tim jer im je jasno da Dinamo uopšte nije lagan protivnik.

Predstavnici PAOK-a su bili itekako ozbiljni kada je njihov tim izvučen, a ta reakcija najbolje pokazuje da neće potcijenjvati Dinamo i da su svjesni da su dobili nezgodnu ekipu s kojom će se boriti za četvrtfinale.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Reakciju predstavnika grčkog kluba kada su saznali da će igrati dvomeč s Dinamom možete POGLEDATI OVDJE.

Inače, prva utakmica će se igrati na Maksimiru 7. marta, dok je revanš meč na rasporedu sedam dana kasnije u Grčkoj.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.