Navodno postoje dvije opcije

Prvi susret četvrtfinala Kupa Široki - Velež: Sutra će biti poznat termin odigravanja · Saznajemo

Esmer Oštraković

Utakmica između Širokog Brijega i Željezničara koja je trebala biti odigrana jučer, odigrana je danas, a razlog je teren koji je jučer bio natopljen vodom i nije bilo uslova za igru.

Danas se situacija popravila i ova utakmica je odigrana, a Široki Brijeg ostvario je pobjedu od 2:0.

Ipak, ovo odgađanje utakmice napravilo je i problem za ljude u savezu koji sada moraju tražiti novi termin za utakmicu Kupa Bosne i Hercegovine koju će odigrati Široki Brijeg i Velež.

Ta utakmica prvobitno je trebala biti odigrana u srijedu, ali jasno je da od toga neće biti ništa jer je Široki Brijeg igrao danas.

Kako saznaje SportSport u opticaju su dva termina, a konačna odluka biti će donesena sutra.

Prva opcija je da utakmica bude odigrana u četvrtak, a druga je da utakmica bude odigrana naredne srijede.

Široki Brijeg sjajno otvorio drugi dio sezone, Velež solidan

Drugi dio sezone ekipa Širokog Brijega otvorila je jako dobro sa dvije pobjede u dvije prvenstvene utakmice, a ako računamo i Kup tamo su nakon penala izbacili Stupčanicu.

U ligi je Široki Brijeg slavio u gostima protiv Sarajeva, a zatim su na domaćem terenu ostvarili pobjedu protiv Željezničara.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Sa druge strane Velež je u Kupu slavio na domaćem terenu protiv Tuzla Cityja, a u ligi su dva puta remizirali.

Prvo su gostovali u Modriči kod Sloge, a utakmica je završena sa 0:0. Nakon toga su u Mostaru dočekali Borac, a utakmica je završena istim rezultatom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.