Iz Veleža potvrdili: Princ Perzije stigao u Mostar!
FOTO: Screenshot

Aref Gholami potpisao

Iz Veleža potvrdili: Princ Perzije stigao u Mostar! · Zvanično

Esmer Oštraković

Fudbaleri Veleža sa dva remija otvorili su drugi dio prvenstva u WWin ligi Bosne i Hercegovine, te nastavljaju svoju borbu za izlazak na evropsku scenu.

Nakon što su prvo u Modriči remizirali sa Slogom, isto je bilo i jučer u Mostaru protiv Borca. Nekoliko dobrih prilika na obje strane, ali na kraju bez golova.

Nije tajna da je uprava Veleža tragala za defanzivcem, a sada su i zvanično potvrdili da su ga pronašli.

Tako je novi igrač Veleža iranski reprezentativac Aref Gholami ili kako su ga iz Veleža najavili "Princ Perzije".

Upravo to je SportSport pisao prije nekoliko dana, a Gholami dolazi kao zamjena za Brunu Oliveiru kojeg su prodali u Južnu Koreju.

Gholami je igrao u Sepahanu, Zob Ahanu, Fooladu i Esteghlalu. Nakon godina nastupa u Iranu, prvi put će napustiti svoju zemlju i sada karijeru nastaviti u Bosni i Hercegovini.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za reprezentaciju Irana imao je jedan nastup i to prije dvije godine, a osim seniorske igrao je i za omladinske selekcije Irana.

Kako stvari stoje svoj debi u dresu Veleža Gholami bi mogao imati ili u Kupu Bosne i Hercegovine, a ako se to ne desi onda ga treba očekivati na terenu u utakmici koja se igra 2. marta kada u Mostar dolazi Posušje.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bravo
1 0
Anton
Tko je princ,cim je Iranski reprezentativac vjerojatno nije los
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi