Našalio se sa saigračem

Musa "ukrao" mobitel Tavaresu, pa na Instagramu napravio lom objavom i izborom balkanske pjesme

Endin Čaušević

Bosanskohercegovački košarkaš Džanan Musa i ove sezone je među najboljim igračima Real Madrida, a da ima sjajan odnos sa saigračima pokazala je jučerašnja urnebesna objava na Instagram profilu Edyja Tavaresa.

Musa je na ljeto 2022. godine stigao u Real Madrid nakon odlične sezone u Breoganu i ispostavilo se da je dolazak u kraljevski klub za našeg košarkaša bio najbolji mogući potez.

Već u prvoj sezoni je s Realom osvojio Euroligu i skoro sve što je mogao, te je bio i u najboljoj petorci u tom takmičenju.

I ove sezone Musa je jedan od najvažnijih igrača Reala i igra zaista sjajno, a da se odlično uklopio u ekipu kraljevskog kluba pokazala je i jučerašnja objava na profilu Edyja Tavaresa koja je mnoge nasmijala.

Naime, Tavares je zaboravio svoj mobitel nakon jučerašnjeg treninga Reala što je Musa iskoristio i odlučio je da se našali sa svojim saigračem.

Mnogi su se iznenadili kada je Tavares objavio story na Instagramu, a to je bio niz fotografija Džanana Muse uz muziku koju fanovi ovog košarkaša Real Madrida ranije nisu čuli.

Musa je uzeo Tavaresov mobitel i napravio je niz fotografija koje je objavio kao story na profilu saigrača, a uz to je dodao i muziku odnosno numeru "Rumunska svita - kolo" u izvedbi Borka Radivojevića i njegovog orkestra.

   Džanan Musa uzeo Tavaresov mobitel i napravio niz fotografija, a onda sve to objavio na Instagramu

Ova objava mnoge je nasmijala, a Tavares je poručio bh. košarkašu da ne krade više njegov mobitel.

"Ne ostavljaj mobitel više na podu", odgovorio je Musa svom saigraču.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Real Madrid i ove sezone igra fantastično i prema mnogima je prvi favorit u Euroligi za odbranu titule, te su Kraljevi već odavno osigurali mjesto u doigravanju.

Također, Realu dobro ide i u prvenstvu gdje su također favoriti za titulu prvaka, a ranije je ovaj tim već uspio da osvoji Superkup Španije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.