Raskinuli vjeridbu: Ljepotica iz Travnika Adna Dučanović i Džanan Musa više nisu zajedno?
Kraj ljubavne priče (Foto: Instagram)

Raskid nakon četiri godine

Raskinuli vjeridbu: Ljepotica iz Travnika Adna Dučanović i Džanan Musa više nisu zajedno?

M. Šljivak

Bh. košarkaš Džanan Musa i studentica Adna Dučanović po svemu sudeći nisu više zajedno. Par je obrisao zajedničke fotografije s društvenih mreža i kruže informacije kako je vjeridba raskinuta.

Džanan Musa godinama je bio u vezi sa studenticom Stomatološkog fakulteta u Sarajevu Adnom Dučanović. Pale su i zaruke krajem prošle godine, no sada se sumnja da su raskinuli vjeridbu.

S društvenih mreža su nestale njihove zajedničke fotografije. Odmah se po kuloarima počelo pričati da poznati par više nije zajedno, no potvrde informacije još uvijek nema.

Adna je ranije za magazin Azra govorila čime ju je Džanan osvojio. Planirali su zajedničku budućnost.

"To je bila ljubav na prvi pogled. Često smo se sretali u Travniku gdje je dolazio s reprezentacijom", govori Adna koja je dodala da je Džanan veoma romantična osoba.

Oglasi

Na pitanje koja je tajna veze i kako su savladali sve prepreke, posebno čestu razdvojenost, Adna je rekla.

"Sve prepreke savladavamo kompromisom i razumijevanjem. A tajna je u tome što pokušavamo da se prilagodimo jedno drugom."

Ipak, nakon svega čini se da je vezi došao kraj. Čeka se još službena potvrda, no društvene mreže uglavnom kažu sve i prije zvaničnog saopštenja.

Džanan je ove sezone zaista fenomenalan u dresu Real Madrida. Odigrao je neke od najboljih utakmica karijere i to govore prosjeci koje ima.

Iako u prosjeku igra nešto više od 21 minut po meču Musa je na prosjeku od 13.6 poena po meču u ACB ligi, te 13.2 poena u Euroligi.

Oglasi