Srećom Modrić je dobro prošao

Bellingham ne štedi ni "mentora" Modrića - Navijači Reala u nevjerici zbog klizećeg starta Engleza

Esmer Oštraković

Fudbaleri Real Madrida nalaze se u sjajnoj formi pred utakmicu koju u okviru četvrtfinala Lige prvaka igraju protiv Manchester Cityja.

Jako je teško odlučiti koja ekipa bi u ovom dvomeču ponijela epitet favorita za prolaz u polufinale jer zaista se radi možda i o dvije najbolje ekipe na svijetu u ovom trenutku.

Prvu utakmicu ove dvije ekipe odigrat će za četiri dana, tačnije u utorak 9. aprila, a domaćin će biti Real Madrid koji će probati napraviti prednost pred gostovanje u Engleskoj.

Svima je jasno da obje ekipe imaju svoje adute na ovim utakmicama, ali nekako će sve oči biti uprte u Bellinghama koji ove sezone igra zaista fenomenalno u dresu Real Madrida.

Postigao je Englez neke ključne golove za pobjede svoje ekipe, a nešto slično se od njega očekuje i na utakmicama protiv Manchester Cityja, posebno na ovoj prvoj.

Danas su objavljeni snimci sa posljednjeg treninga Real Madrida, a upravo je u glavnoj ulozi Bellingham. Tačnije, ne samo on, nego i njegov saigrač Luka Modrić.

Naime, na snimku se vidi kako Modrić prima loptu, a onda slijedi jako oštar start Bellinghama kojeg je Modrić nekako uspio izbjeći.

To dovoljno dokazuje da Bellingham trenira maksimalno, baš onako kako i igra i da previše ne pazi svoje kolege jer mu je najbitnije da da sve od sebe.

Nedavno ponovo dospio u centar pažnje zbog svoje reakcije

Jako zanimljiva situacija desila se u 85. minuti utakmice Real Madrida sa Athletic Bilbaom kada je Bellingham srušen, ali sudija mu nije htio dosuditi prekršaj.

Razočaran je bio reprezentativac Engleske i to je bilo evidentno na njegovom licu, ali je imao jako zanimljviu gestikulaciju koju su naravno kamere snimile.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, on je pokazao preko svojih usta da će prešutiti sve i da više ne želi komentarisati bilo kakve sudijske odluke.

Razlog je naravno svima veoma jasan. Bellingham se često dovodi u vezu sa prigovorima sudijama, a nedavno je protiv Valencije dobio i direktan crveni karton zbog toga.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.