Evo šta je rekao trener Barcelone

Bijesni Xavi je urlao na sudije - Otkrivena svaka riječ Španca zbog kojih je dobio crveni karton

Esmer Oštraković

Fudbaleri Barcelone poraženi su na domaćem terenu u okviru Lige prvaka od PSG-a, a konačan rezultat na toj utakmici bio je 4:1 u korist ekipe iz Francuske.

Nakon što je PSG poražen u prvoj utakmici koja je odigrana u Francuskoj dosta bolje su odigrali revanš susret, te su na kraju ostvarili pobjedu i prolaz u polufinale Lige prvaka.

Utakmicu je uveliko prelomio crveni karton koji je dobio Ronald Araujo, te barcelona nije mogla izdržati sa deset igrača i na kraju su poraženi sa čak 4:1.

Trener Barcelone Xavi Hernandez koji će napustiti Barcelonu na kraju sezone bio je jako ljut na sudije i na suđenje, te je dobio crveni karton sredinom drugog poluvremena.

Svi su nagađali šta je to Xavi rekao sudiji pa je dobio crveni karton, a sada je otkriveno šta je tačno Španac rekao.

Nakon jednog starta nad njegovim igračem Xavi je tražio žuti karton za igrača PSG-a, evo šta je rekao trener Barcelone.

"Kur**n sine. Ne zaje**vaj se sa mnom. Kur**n sine. Hajde, hajde daj mu karton. Kur**n sine.

Četvrti, šta radite to. Ovo je je**no sjajno. Kur**ni sinovi", urlao je bijesni Xavi.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Na kraju je Barcelona poražena na ovom susretu, te je ekipa PSG-a prošla u polufinale Lige prvaka i tamo će igrati protiv Borussije Dortmund.

Ukoliko PSG uspije ostvariti pobjedu i prolaz u finale Lige prvaka tamo će igrati protiv boljeg iz drugog polufinala u kojem igraju Real Madrid i Bayern iz Minhena.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.