Skandal nakon utakmice - Umišljeni Mbappe provocirao igrače Barcelone, pa izazvao veliku tuču!

Učestvovalo čak 60 osoba

Skandal nakon utakmice - Umišljeni Mbappe provocirao igrače Barcelone, pa izazvao veliku tuču!

Esmer Oštraković

Nakon što su u prvoj utakmici poraženi na svom terenu fudbaleri PSG-a upisali su ubjedljivu pobjedu u gostima kod Barcelone, te su se plasirali u polufinale Lige prvaka.

Poslije utakmice bilo je jako "vruće". Razlog je veliko slavlje igrača PSG-a koji su ovu pobjedu smatrali kao osvetu za poraz u prvoj utakmici, ali i za historijski preokret Barcelone koji se desio u sezoni 2016/17.

Kao rezultat velike uzbuđenosti zbog ubjedljive pobjede i prolaska u polufinale Lige prvaka neki igrači su teren napustili slaveći pobjedu svako na svoj način. A to se nije dopalo igračima Barcelone.

Najoštrije slavlje imao je Kylian Mbappe javljaju mediji iz Španije koji je odlučio provocirati igrače Barcelone svojim ponašanjem.

On je prvo dok je išao prema tunelu nakon utakmice odlučio da slavini na terenu i već tu je iznervirao pojedine igrače Barcelone, ali to je bio samo početak.

Oglasi

Nakon toga Mbappe je ušao u tunel i krenuo je prema gostujućoj svlačionici, a onda je ponovo imao "trenutak ludila". Prvo je krenuo da urla sa nekoliko svojih saigrača.

Nakon toga se odvojio i krenuo da galami:

"Ovo je fudbal, teren je taj gdje pričamo", urlao je Mbappe dok je išao prema svlačionici svog tima.

To je već uznemirilo veliki broj fudbalera Barcelone koji su shvatili da je sve to što Mbappe govori zapravo upućeno njima. Oni su odmah krenuli prema njemu i prekinuli njegovo slavlje.

Oglasi

Krenuo je žestok okršaj ispred svlačionica pišu španski novinari, a sve je propraćeno žestokim uvredama, naguravanjem, te psovkama. Učestvovali su u tuči skoro svi igrači oba tima, ali i stručni štabovi. Kako kažu španci 60 ljudi je bilo uključeno u svađu i naguravanje.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Srećom niko nije teže povrijeđen, te su nekako uspjeli da smire situaciju i da svako od igrača ode u svoju svlačionicu.

Mbappe je bio veoma uzbuđen zbog velike pobjede svoje ekipe, provocirao je čak i navijače slavljem na terenu, a onda je zagrlio i predsjednika PSG-a Nasser Al-Khelaifija.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Drakula
Cuj umisljeni HAAHAHAHAHAHAHAHAH novinar ne sakriva razocaranje nakon sto mu je ispalo smece od kluba.
4 0
RZ88
Sta se smrad mali da nije Araujo crveni dobio ispali bi glat. Kompleksas koji se nije vidio do crvenog kartona.
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti