Totalni debakl zvijezde Barcelone: Prvo je plakao na terenu, zatim mu je djevojku "pokupio" saigrač

Noća za zaborav

Totalni debakl zvijezde Barcelone: Prvo je plakao na terenu, zatim mu je djevojku "pokupio" saigrač

Admin Čaušević

Barcelona je eliminisana iz Lige prvaka uprkos pobjedi u prvom meču četvrtfinala Lige prvaka. U revanš susretu na Montjuicu bilo je 1:4 za PSG koji tako nastavlja svoj evropski san.

Prva do gola u revanš susretu stigla je Barcelona preko Raphinhe, ali su do kraja meča Katalonci primili čak četiri gola, a krivca za poraz su pronašli u rumunskom sudiji Kovacsu.

Osim po eliminaciji noć sa 16. na 17. april 2024. godine jedan igrač Barcelone će pamtiti i po činjenici da mu je djevojka otišla sa saigračem, istina reprezentativnim.

Ferran Torres je igrao posljednjih 20-ak minuta, a nakon posljednjeg sudijskog zvižduka fotografisan je kako plače zbog ispadanja od PSG-a.

Ipak, Torres je pretrpio još jedan bolan udarac pošto je njegova dosadašnja djevojka Sira Martinez pronašla novog dečka. U pitanju je Robin Le Normanda, fudbaler Real Sociedada.

Zanimljivo da su Torres i Le Normanda reprezentativni saigrači i bit će zanimljivo za vidjeti kako će se ponašati na narednom okupljanju, pogotovo ako obojica dobiju poziv za Euro.

Oglasi

Dan nakon Barcine eliminacije Martinez i Le Normanda su snimljeni na ulicama San Sebastiana u romantičnom druženju te su razmjenjivali nježnosti što je dodatan udarac za Torresa.

Zanimljivo da je Martinez kćerka Luisa Enriquea, trenera PSG-a koji je Torresa priključio reprezentaciji Španije, a sinoć ga je eliminisao iz Lige prvaka.

Le Normand je rođen u Francuskoj, ima 27 godina, a tek je u posljednje dvije sezone doživio eksploziju pa je počeo dobijati pozive u redove A selekcije Crvene Furije.

Inače, i Martinez se bavi sportom. Od malena se bavi jahanjem konja i njen hobi ne smeta Le Normandu kao što je to bio slučaj sa Torresom zbog čega su se često i svađali.

Atraktivna Španjolka je jako poznata na Instagramu gdje je prati više od 340.000 pratitelja. Enrique se nije protivio njenoj vezi sa Torresom, ostaje da se vidi kako će proći romansa sa novim fudbalerom.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi