Kakve ocjene ima naš napadač i kako izgleda u igri?

Navijači Građana: Džeko na FIFA-i zaslužuje bolje ocjene

EA Sports na tržište će uskoro izbaciti fudbalsku simulaciju FIFA 15, a Demo verzija već je dostupna na svim platformama. 

Na Demo verziji možete igrati sa klubovima koje vam ponudi EA Sports, a na FIFA-i 15 u ponudi je osam klubova. Borussia Dortmund, Napoli, PSG, Barcelona, Boca Juniors, Chelsea, Manchester City i Liverpool. 

Ljubitelji FIFA-e i navijači Manchester Cityja razočarani su ocjenama napadača reprezentacije Bosne i Hercegovine i ekipe sa Etihada. Prije svega razočarani su ocjenama koje je Džeko dobio za fizičku spremu (71) i dribling (78). Najbolju ocjenu Džeko je dobio za šut (84). 

Džekine ocjene pogledajte ispod, a zanimljivo je da su navijači Građana na YouTube servis postavili i video snimke Džekinih golova na Demo verziji FIFA-e 15.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.