Novosti iz KBS Tuzla Sinbre

Dajana Crnoglavac osvojila bronzu na Balkanskom prvenstvu

Dajana Crnoglavac, karatiskinja KBS Tuzla Sinbra, osvojila je bronzanu medalju na Balkanskom prvenstvu za seniore, koje je održano u Ohridu (Makadonija). 

Za nju je ovo bilo tek drugo takmičenje u seniorskoj konkurenciji, a do bronzane medalje stigla je u kategoriji borbi do 55 kilograma. 

„Osvojiti medalju na ovako jakom takmičenju, u izuzetno jakoj konkurenciji gdje su bili predstavnici 10 zemalja zaista je izvanredan osjećaj. Godine rada i treninga počinju da daju rezultate i nadam se da ću i sa narednih takmičenja donositi medalje, svom klubu i svojoj državi“, kaže Dajana Crnoglavac. 

Direktor kluba Fikret Selman predstavio je i veliko pojačanje KBS Tuzla Sinbra, odnosno karatistu iz Bihaća Kenana Krakovića, koji je zbog školovanja došao u Tuzlu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.