Džeko nakon gola HSV-u:

"Drago mi je što sam se nakon povreda vratio golom"

Jednu dužu pauzu u engleskom prvenstvu fudbaleri aktuelnog šampiona ove zemlje, Manchester Cityja, iskoristili su za put u Ujedinjene Arapske Emirate, gdje ih je ugostio gazda kluba čiji dres nose.

Građani su u utorak na Bin Zayed stadionu savladali HSV-a sa 2:0, a nakon dužeg odsustva u redove ekipe sa Etihada vratio se bh. reprezentativac Edin Džeko. Upravo je kapiten fudbalske reprezentacija naše zemlje postigao gol za konačnih 2:0.

"Uvijek je dobro doći ovdje i uživati u klimi i vremenu. Iako je bila prijateljska utakmica pružili smo maksimum da pobijedimo, pogotovo jer nam je naredna sedmica jako važna. Pred nama je utakmica FA Cupa, koja nam je jako bitna i nadamo se da ćemo tu slaviti, te sa velikim ssamopouzdanjem otići u London igrati jednu od najvećih utakmica ove sezone", rekao je Džeko.

Napadač naše selekcije upisao je dobar nastup, a gol nakon dvomjesečne pauze stigao je u pravo vrijeme. 

"Uvijek je dobro postići pogodak, posebno me raduje što sam se nakon dvije povrede vratio golom", rekao je Dijamant.

Potražite više informacija na temu Premier league:

 


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.