Jack Harper

Napadač Reala izostavljen iz ekipe zbog svoje visine!

Član madridskog Reala i U-19 reprezentativac Škotske Jack Harper izostavljen je iz škotske reprezentacije zbog svoje visine.

"Koncentrišemo se na prvu utakmicu s Austrijom i tu će nam trebati visina u ekipi. Odlučio sam se za fizički jače igrače i trkače. Harper je dobar igrač ali nas nekada skupo košta. Ponavljam, odluka o njegovom izostavjanju je čisto taktički potez", rekao je Ricky Sbragija, selektor U-19 reprezentacije Škotske.

Da stvar bude još zanimljivija, Jack Harper uopšte nije nizak (185 centimetara), a u omladinskim selekcijama Real Madrida igra od 2009. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.