Odlukom Upravnog odbora VS Srbije

VK Banja Luka snosi troškove gostujućih ekipa

D. Vejo

Prije nekoliko dana stigla je informacija da će VK Banja Luka i ove sezone nastupati u Prvoj B ligi Srbije.

Međutim, danas je određeno to koji su uslovi igranja u pometnoj ligi. Naime, Partizan 2 i VK Banja Luka neće moći da se plasiraju u viši rang, kao i to da će putne i troškove smještaja snositi upravo tim iz grada na Vrbasu.

Igranje i ove sezone u B ligi Srbije, vaterpolisti Banja Luke uspjeli su da osiguraju plasmanom u protekloj sezoni ali i molbom koju su poslali za učešće.

Podsjetimo, protivnici banjalučkog sastavu biti će Singidunum, Dorćol, Bečej, Novi Beograd 011, Goč, Radnički, PVK Žak, Polet, Proleter, Rasina i Valis.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.