Kažu da ima 21 godinu...

Sjećate li se Minale? Dobio je opasnog konkurenta!

Vjerovatno se mnogi od vas sjećaju Josepha Minale, fudbalera koji je u centar pažnje došao ne zbog svojih igara, već zbog izgleda.

Kada je tek stigao u Lazio, Minala je predstavljen kao mlada nada i ništa tu ne bi bilo neobično da nije izgledao puno starije. Rekli su da ima 18 godina, a izgledao je ovako... 

Ovaj, sada već 20-godišnjak je dobio ozbiljno konkurenciju i to u liku Christiana Bassogoga. Istina, ovaj dečko je godinu dana stariji, a zanimljivo je da je i on Kamerunac.

Christian Bassogog nastupa za danski Aalborg i igra na poziciji veznjaka. U klub je stigao 2015. godine i tada niko nije vjerovao da se radi o fudbaleru koji je tek zakoračio u treću deceniju života. Kamerunac je svoj 21. rođendan proslavio prije samo devet dana.

U fotogaleriji pogledajte kako Bassogog izgleda, a da li je stariji nego što je navedeno, procijenite sami...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.