Pique će prekrižiti Suareza za sva vremena kada vidi kome je dao dres nakon spektakla u Miamiju

Poznati muzičar bio gost na meču Inter - NY Red Bulls

Pique će prekrižiti Suareza za sva vremena kada vidi kome je dao dres nakon spektakla u Miamiju

Endin Čaušević

Luis Suarez sinoć je briljirao u pobjedi Inter Miamija protiv New York Red Bullsa (6:2) jer je zabio hat-trick. Urugvajac je i nakon meča bio u centru pažnje, a pojavio se i video kojem se neće baš oduševiti njegov nekadašnji saigrač Gerard Pique.

Inter je sinoć oduševio fudbalsku javnost predstavom protiv NY Red Bullsa, a briljirali su Lionel Messi i Luis Suarez koji su podsjetili na svoje slavne dane iz Barcelone.

Messi je sinoć upisao čak pet asistencija u drugom poluvremenu i dao je jedan pogodak, dok je Suarez utakmicu završio s hat-trickom.

I nakon utakmice urugvajski napadač bio je u centru pažnje jer su mnogi fanovi pokušali da se fotografišu s njim i tražili su da im Suarez pokloni dres, ali se na kraju ispostavilo da je isti već obećao nekome drugom.

Naime, sada je već postala tradicija da mnoge poznate ličnosti prate utakmicu Intera u Miamiju, a naravno taj trend počeo je kada je za ovaj klub potpisao Messi.

Tako je i sinoć bilo dosta poznatih na tribinama stadiona u Miamiju, no jedan od njih posebno se našao u centru pažnje nakon što je utakmica završena.

Oglasi

Riječ je o argentinskom muzičaru poznatijem kao Bizarrap koji je bio na sinoćnjem meču Intera i NY Red Bullsa. Ovaj 25-godišnjak postao je popularan nakon što je prošle godine objavio pjesmu sa Shakirom u kojoj je ona isprozivala Gerarda Piquea i njegovu novu djevojku Claru.

Poznato je da je Pique prevario Shakiru nakon 12 godina veze, a nakon raskida popularna pjevačica je posvetila bivšem asu Barcelone pjesmu u kojoj nije o njemu rekla nimalo lijepe stvari.

Upravo je Bizarrap bio taj koji je nagovorio Shakiru da urade zajedno tu pjesmu i da ju ona objavi javno, a ista je na kraju postala zaista veliki hit zbog čega se Pique našao na meti osuda i ismijavanja zbog onoga što je uradio nekadašnjoj djevojci.

No, kada vidi snimak iz Miamija sigurno je da mu bivši saigrač Suarez s kojim je godinama igrao u Barceloni u najmanju ruku neće biti više drag.

Naime, Suarez je upravo Bizarrapu poklonio svoj dres nakon utakmice, te ga je zagrlio i napravio fotografiju, a sve to snimila je i kamera i snimak je objavljen na zvaničnoj stranici kluba iz Miamija.

Shakira je za Piqueovu preljubu saznala prije dvije godine i odmah ga je napustila. Skoro godinu dana živjela je u Barceloni, ali kada je dobila skrbništvo nad djecom odlučila je napustiti Španiju i sada sa njima živi u Miamiju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi