Foto: EPA

Bayernov Twitter profil ponovo u akciji

Bayern na poluvremenu ismijavao Borussiju, a zatim šok

Midhat Šljivak

Borussia iz Dortmunda pobijedila je sinoć Bayern u Minhenu s 3:2 u polufinalnom duelu DFB Kupa.

Milioneri su tako ostvarili plasman u finale, a zaista je bilo zanimljivo vidjeti službeni Twitter profil tima iz Minhena.

Ljudi koji vode ovu društvenu mrežu su često dobrog raspoloženja. Šale se na tuđi, ali i na svoj račun, a tako je bilo i u meču s Borussijom.

Kako su Bavarci vodili s 2:1 na poluvremenu, Bayern je ismijavao goste zanimljivim gifom u kojem mačak u bojama Milionera pada s kreveta.

Ipak, kada je Aubameyang izjednačio, imali su šalu i na svoj račun, dok im se molitve  za izjednačenje u finišu nisu ispunile.

Zaista zanimljivo je pratiti Twitter profil Bayerna tokom utakmica i na ovakav način rade zaista zanimljiv posao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.