Međunarodni plivački miting

Osam država na takmičenju "Banja Luka Open 2017"

D. Vejo

Banja Luka će predstojećeg vikenda biti domaćin plivačke smotre pod nazivom "Banja Luke Open 2017", a koje će okupiti osam reprezentacija.

Pored domaćina Bosne i Hercegovine, tu se nalaze još i Srbija, Makedonija, Slovenija, Italija, Hrvatska, Latvija i Kanada.

Kao što je već poznato, selekcija Srbije na čelu sa Velimirom Stjepanovićem, u grad na Vrbasu stigla je prije dvije nedjelje kako bi što bolje obavila pripreme i spremila se za predstojeće Svjetsko prvenstvo koje će se održati u julu mjesecu ove godine u Budimpešti.

Čast BiH na ovom turniru braniće Mihajlo Čeprkalo, Nikola Bjelajac, Adi Mešetović i drugi.

Takmičenje će se održati u subotu i nedjelju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.