Trener Širokog očekuje nove igrače

Sablić: Čekamo pojačanja

Endin Čaušević

Prije deset dana s pripremama za nredednu sezonu krenuo je i Široki Brijeg koji će našu zemlju predstavljati u Evropskoj ligi naredne sezone. 

Klub s Pecare dosad je napustilo nekoliko fudbalera, dok je dosad angažovano tek jedno pojačanje. Rok za prijavu igrača za prvo pretkolo ističe u ponedjeljak. 

"Obzirom da nije preostalo puno vremena do prve utakmice u Evropi koja je na rasporedu 29. juna, već sad svakodnevno radimo s loptom. Pripremamo se za Evropu, kao i za domaće prvenstvo u kojem želimo biti konkurentni. Igrači vrijedno rade i zasad nema nikakvih problema. Čekamo pojačanja", rekao je Sablić.

Klub je nedavno napustio veznjak Damir Zlomislić koji karijeru nastavlja u Bjelorusiji.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.