Novo pojačanje na Pecari

Josip Ćorić potpisao za Široki Brijeg

Edmir Škorić

Josip Ćorić (29) od danas je zvanično novi član Nogometnog kluba Široki Brijeg.

Osvajač Kupa Bosne i Hercegovine objavio je na zvaničnoj web stranici da je potpisan ugovor sa Ćorićem, koji je prošle dvije sezone nastupa u hrvatskom prvoligašu Lokomotivi.

Ćorić je potpisao jednogodišnji ugovor, a prije dolaska na Pecaru igrao je za Rudeš, Moslavinu, Seekirchen, Liberec, Trnavu, Dunjasku Stredu, RB Juniors, Liefering, Istru, Sesvete i Dinamo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Trener Širokobriježana Goran Sablić ima samo lijepo mišljenje o njemu i smatra da će biti pravo pojačanje za tim s Pecare, a očekuje se u narednom periodu još nekoliko novih imena u Širokom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.