Foto: Screenshot

U baražu za SP

Neopisiva sreća: Komentator zaplakao nakon gola Sirije

Endin Čaušević

Reprezentacija Sirije plasirala se u baraž za Svjetsko prvenstvo nakon jučerašnjeg remija protiv Irana.

Sirija je gubila sa 2:1 do posljednjih sekundi utakmice i mnogi su vjerovali da je to kraj ove selekcije u kvalifikacijama za SP. Ipak, u trećoj minuti sudijske nadoknade selekcija Sirije uspjela je da izjednači na 2:2 i tako ostane u igri za plasman za Svjetsko prvenstvo koje se igra u Rusiji naredne godine. 

Nakon što je lopta zatresla mrežu Irana uslijedilo je veliko slavlje igrača i stručnog štaba Sirije koji nisu mogli suzdržati svoje suze jer će imati šansu da preko baraža ostvare historijski rezultat. Suze nije mogao suzdržati ni komentator koji je prenosio jučerašnju utakmicu.


Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.