Mitroviću pukao film radi čovjeka koji večeras "ne miriše" Srbe: Počeo je s "pi*ko jedna", a onda...

Srbin je eksplodirao

Mitroviću pukao film radi čovjeka koji večeras "ne miriše" Srbe: Počeo je s "pi*ko jedna", a onda...

Admin Čaušević

Aleksandar Mitrović u prvoj sezoni u dresu Al Hilala igra odličan fudbal i pažnju je uglavnom privlačio sjajnim partijama na terenu. Međutim ovaj put to nije slučaj, već trenutak apsolutnog ludila srbijanskog napadača.

Sve se dešavao u sudijskoj nadoknadi utakmice saudijskog kupa između Al Hilala i Al Ittihada kada je jedna sudijska odluka razbjesnila Mitrovića.

Poznato je da najvažnije utakmice saudijskog fudbala uglavnom sude strane sudije. Sada se na centru našao Francuz Benoit Bastien o kojem bi Srbi mogli kreirati teoriju zavjere nakok večerašnjeg susreta.

Naime, u samom finišu prvog poluvremena Bastien je odlučio da isklkjuči Sergeja Milinković Savića zbog jednog grubog starta.

To je jako razljutilo Mitrovića koji je žestoko protestvovao, ali mu je razna dobacivanja i gestikuliranja francuski sudija oprostio.

Oglasi

Ipak, to nije bio slučaj u nadoknadi. Bastien je svirao jedan faul, a Mitroviću je pukao film zbog čega je počeo da primitivno psuje sudiji.

"Pi*ko jedna, je*em te u usta", samo su neke od psovki koje je srbijanski reprezentativac uputio prema Bastienu koji nije imao hrabrosti da ga isključi.

Zbog žestoke reakcije mladi arbitar je Mitroviću dao žuti karton, a da je poznao psovke na srpskom jeziku vrlo vjerovatno bi ga poslao u svlačionicu.

Inače, Mitrović je posljednjih nekoliko mečeva propustio zbog povrede. Do duela sa Al Ittihadom zabio je čak 33 gola što dovoljno govori o njegovoj formi.

Sjajni golgeter će svakako biti velika uzdanica Orlova na predstojećem Evropskom prvenstvu gdje se cijela Srbija konačno nada iskoraku na jednom velikom takmičenju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije