Od 30. jula

Sport Life poslovnice zvanično dio Sport Vision prodajnog lanca

Sponzorski tekst

Fenomenalno vijest za sve potošače na teritoriji Bosne i Hercegovine koja će posebno obradovati kupce u Sarajevu. 

Najveći prodajni lanac sportske obuće, odjeće i opreme na Balkanu – Sport Vision, koji posluje na teritoriji Bosne i Hercegovine još od 1996. godine povećava broj svojih prodajnih objekata za još 4 poslovnice na teritoriji Sarajeva.

Dobro poznati lanac prodavnica Sport Life od 30.07.2018. godine i zvanično postaje dio Sport Vision kompanije.

Široka lepeza proizvoda za zadovoljenje sportskih i rekreativnih potreba najpoznatijih sportskih brendova kao što su Nike, adidas, Under Armour, Reebok, New Balance, Champion, Ellesse i mnogo drugi će biti dostupna kupcima u novim Sport Vision poslovnicama koje se nalaze na dobro poznatim šoping lokacijama u Sarajevu.

Sport Vision poslovnice se nalaze na adresi nekadašnjih Sport Life radnji i to: u SCC-u (drugi sprat), BBI-u (četvrti sprat), na Ferhadiji i na Ilidži. Pored navedne 4 Sport Vision multibrend radnje u Sarajevu možete pronaći i Sport Vision outlet radnju i to na adresi Put života bb.

Od sada potrošači iz Sarajeva i okoline će moći da nabave sportsku i lifestyle obuću, odjeću, aksesoare kao i opremu iz najnovijih svjetskih kolekcija, a moderan enterijer i još bolja ponuda i usluga učiniće da i vi postanete jedan od mnogobrojnih stalnih Sport Vision kupaca.

Dio Sport Vision ponude pogledajte i u online shopu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.