Postani član najveće košarkaške porodice!

Oktobar - mjesec košarke u Općini Centar

Sponzorski tekst

KK Realway, uz podršku Općine Centar, provodi projekat „Košarke za sve“.

Cilj projekta je animirati što veći broj djece da aktivno uzmu učešće u treninzima škole košarke. Svi novoupisani članovi imaju jedan mjesec besplatnih treninga što uključuje osam do devet treninga, zavisno od termina, a za dugogodišnje članove također su pripremljena iznenađenja u sklopu ovog projekta.

Napominjemo da je KK Realway, svjestan situacije u kojoj se nalaze naši građani, uvijek nudio opciju djelomičnog ili potpunog oslobađanja od plaćanja članarine za naše socijalno ugrožene članove.

KK Realway se potrudio i osigurao termine za treninge u skoro svim osnovnim školama u Općini Centar. Termini su:

O.Š. „Silvije Strahimir Kranjčević“ termini: ponedjeljak i četvrtak u 18.30h
O.Š. „Alija Nametak“ termini: petak 17h
O.Š. „Isak Samokovlija“ termini: utorak i petak u 19.15h
O.Š. „Hasan Kikić“ termini: utorak i petak u 17h
O.Š. „Nafija Sarajlić“ termini: utorak 19.15h i subota 11h
O.Š. „Hasan Kaimija“ termini: utorak i petak u 15.15h

Uskoro i u O.Š. „Vladislav Skarić“ (od 25.10.2018. renoviranje dvorane u toku. Treninzi će se održavati ponedjeljkom i četvrtkom).

Pozivaju se sva djeca, djevojčice i dječaci, da dođu na najbliži punkt (bez obzira da li pohađaju ili ne tu školu), da vide šta im sve nudi klub i da se priključe treninzima i drugim aktivnostima kao što su Perfetta Kids liga, najveća košarkaška liga za djecu.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Veliko hvala Općini Centar što je prepoznala nastojanja našeg kluba i podržala ovaj projekat", saopšteno je. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.