Bez dva vrlo bitna fudbalera

Loše vijesti za Tuzlake: Sloboda oslabljena u susretu protiv Željezničara!

Fudbaleri Slobode izgubili su danas u Mostaru od Zrinjskog sa 1:0 u susretu 28. kola Premijer lige BiH, a ostali su i bez dva vrlo važna igrača pred derbi protiv Željezničara.

Naime, obzirom da su Ivan Baraban i Perica Ivetić dobili žute kartone, bit će suspendovani za naredni meč, a to je upravo derbi protiv Željezničara u subotu navečer.

Ovo će svakako biti veliki hendikep za izabranike Zlatana Nalića obzirom da se ne radi samo o dva prvotimca, već i o dva fudbalera koja su vrlo, vrlo bitna za njega.

To su, s druge strane, dobre vijsti za FK Željezničar koji se bori za izlazak na evropsku scenu i svaka utakmica do kraja mu je vrlo važna.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.