Odlazi li Francuz sa Old Trafforda?

U jeku špekulacija o Pogbinom transferu Mino Raiola otkazao "sastanak odluke" sa Manchester Unitedom

Asocijacija profesionalnih fudbalera Engleske je uvrstila Paula Pogbu u tim sezone PL. Francuz je u dresu Manchester Uniteda ove sezone postigao za njega rekordnih 16 golova i upisao 11 asistencija u ovoj sezoni, ali je svejedno odlučan napustiti Old Trafford.

Pogbin menadžer Mino Raiola je navodno otkazao sastanak sa čelnicima Manchester Uniteda na kojem se trebalo raspravljati o novom ugovoru za francuskog veznjaka, a ovakve informacije stižu u jeku špekulacija o njegovom transferu u Juventus ili Real Madrid.

Britanski The Sun navodi da je Pogba odlučan u namjeri da napusti United, te da svojim ponašanjem "razdire" svlačionicu Crvenih đavola.

Navodno je Pogba nezadovoljan napretkom Uniteda od momenta kada je prvi put napustio Old Trafford do danas, a špekuliše se i da je Francuz "zabrinut" zbog Ole Gunnara Solskjaera u ulozi trenera.

Ovakve tvrdnje dolaze nakon Tuttosportovih pisanja da je Pogba saopštio čelnicima Manchester Uniteda da želi napustiti klub već u junu.

"Povratak u Torino je prioritet, ali Perez i Zidane su spremni iskoristiti Gartha Balea kako bi ukrali Pogbu ispred nosa Bianconerima", tvrdi Tuttosport.

Legenda Uniteda: Pogba i saigrači su se nakon meča gađali gelom za kosu

Nakon još jedne očajne utakmice koju je odigrao Manchester United na svom terenu, oglasio se i legendarni kapiten tima Roy Keane.

Podsjetimo, Crveni đavoli su u prošlom kolu Premier lige izgubili od Manchester Cityja sa 2:0, a legendarni Irac je bio sarkastičan nakon meča.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Posebnu paljbu je osuo ka Paulu Pogbi i njegovim saigračima.

"Mislim da su Paul Pogba i igrači Uniteda bili toliko ljuti da su se nakon meča u svlačionici gađali gelom za kosu", rekao je Keane nakon meča.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.