Nisu baš shvatili najbolje

Pochettino "prozvao" Florentina Pereza, a iz Real Madrida mu žestoko odgovorili na šalu

E. Čaušević

Utakmica Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama koja se igra naredne subote trenutno je u centru pažnje fudbalske javnosti.

Finale Lige prvaka se tradicionalno željno očekuje jer se mnogi nadaju da će gledati spektakularan okršaj. S obzirom da je ova sezona bila zaista nevjerovatna s pravom možemo očekivati "ludnicu" na stadionu Wanda Metropolitano.

Pred ovaj meč u centru pažnje našao se trener londonskog kluba Mauricio Pochettino koji je govorio o pripremama svoje ekipe za finalni okršaj protiv Liverpoola, te se našalio na račun Real Madrida što nije baš najbolje prošlo.

"Znam da ćemo trenirati u Vedebebasu u trening centru Real Madrida i smješteni smo u hotelu koji je veoma blizu. Tražio sam dozvolu od Florentina Pereza da spavamo u trening centru, ali je on rekao da ću to moći tek kada budem treler Reala", kroz smijeh je rekao Pochettino.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Međutim, njegova izjava nije baš najbolje prošla kod čelnih ljudi kraljevskog kluba, a još uvijek aktuelni prvak Evrope čak se oglasio zvaničnim saopštenjem.

"Iznenađeni smo izjavom Pochettina u kojoj je govorio o zahtjevu da njegova ekipa boravi u našem trening centru. Želimo jasno reći da nikakvog zahtjeva nije bilo i da je naš klub uvijek na raspolaganju svima iz UEFA-e, FS Španije, Atletico Madrida, Liverpoola i Tottenhama. Sve zahtjeve koje smo dobili smo odobrili", poručili su iz Real Madrida.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.