U Tottenhamu kao da su osvojili Ligu prvaka: Objavljeni planovi koji su iznenadili javnost

Spremi i za slavlje

U Tottenhamu kao da su osvojili Ligu prvaka: Objavljeni planovi koji su iznenadili javnost

E. Čaušević

Veliko finale Lige prvaka između Livepoola i Tottenhama igra se naredne subote u Madridu.

Na početku nove sezone sigurno da niko nije mogao ni sanjati da ćemo u finalnom meču gledati baš ovakav okršaj. Liverpool je do finala došao čudesnim preokretom protiv Barcelone, dok je Tottenham golom u zadnjim sekundama izbacio Ajax u polufinalu.

Finalna utakmica ovogodišnjeg izdanja Lige prvaka igra se na stadionu Atletico Madrida i sigurno je da nas očekuje veliki spektak. Obje ekipe imaju šansu da dođu do trofeja nakon dugo vremena, a posebno kada je u pitanju Liga prvaka.

Veoma optimistični su u redovima Tottenhama jer se u javnosti pojavila informacija da su u londonskom klubu spremni na pobjedu. Engleski mediji objavili su jučer da su u Tottenhamu već isplanirali kako će izgledati slavlje u Londonu ako osvoje ovaj trofej.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Očito je da u Tottenhamu itekako vjeruju da mogu pobijediti Liverpool, te su čak otkrili planove pobjedničke parade na ulicama Londona koja bi se trebala desiti dan nakon finala, naravno ako titula ode u ruke igrača Tottenhama.

Tottenham je već obavijestio i londonsku policiju o tome, a plan je da slavlje počne već u jutranjim satima. No, jasno je da će Redsi dati sve od sebe da im pokvare planove i da trofej Lige prvaka na kraju završi na Anfieldu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi