Prisjetio se Mundijala

Muhamed Bešić: To je bila moja najbolja utakmica za reprezentaciju i tada sam se i prodao

Endin Čaušević, foto: T. Hebib

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine okupila se jučer u Sarajevu pred mečeve kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Finske i Italije.

Danas je u centru Sarajeva održano druženje s bh. reprezentativcima u organizaciji Centrotoursa. Na ovom druženju s navijačima pojavilo se nekoliko naših igrača, a među njima bio je i Muhamed Bešić.

Od Bešića se sigurno mnogo očekuje u mečevima protiv Finske i Italije s obzirom da će naša sredina biti itekako oslabljena u prvom meču s obzirom da neće igrati Miralem Pjanić.

Bešić se danas družio s navijačima, te je kratko prokomentarisao svoju karijeru u reprezentaciji. On se prisjetio Svjetskog prvenstvao u Brazilu i meča protiv Argentine kada je sve oduševio svojom igrom.

Bh. veznjak je u toj utakmici bio zadužen za čuvanje Lionela Messija što je fantastično uradio. Siguran je da je to utakmica koja mu je kasnije osigurala potpis za Everton.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Najbolju utakmicu za reprezentaciju sam odigrao protiv Argentine na Svjetskom prvenstvu prije skoro pet godina. Mogu reći da sam se tada i prodao", kroz smijeh je rekao Bešić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.