"Ne znam da li je Edin Džeko završio šta je trebao u Milanu, ali sutra ga možete pitati"

Prosinečki ponovo o bh. kapitenu

"Ne znam da li je Edin Džeko završio šta je trebao u Milanu, ali sutra ga možete pitati"

Endin Čaušević

U prostorijama Centrotoursa u Sarajevu danas je organizovano druženje nekoliko bh. reprezentativaca sa navijačima.

Na ovom druženju bio je i selektor naše selekcije Robert Prosinečki koji se fotografisao sa fanovima, a nakon toga dao je izjavu prisutnim novinarima.

"Sigurno da oni već godinama rade i sarađuju s reprezentacijom. Odazvali smo se na ovu priredbu i nadamo se da će se saradnja nastaviti ovako uspješno i u budućnosti", rekao je Prosinečki na početku.

Naravno, u centru pažnje nalazi se Edin Džeko koji kasni na okupljanje reprezentacije, a Prosinečki je rekao da je to zbog toga što mora završiti neke stvari u Italiji.

Mnogi vjeruju da Džeko završava transfer u Inter, te da je ostao u Italiji nekoliko dana duže kako bi sačekao i vidio da li će se Roma i Inter dogovoriti oko njegove prodaje.

Neizbježna tema i danas je bio Džeko, a naš selektor izjavio je da se nada da će bh. kapiten na kraju potpisati za Inter.

"Je li završio u Milanu ili nije to ne znam danas dolazi na okupljanje i sutra ga to možete pitati kada bude davao izjavu. Svi očekujemo da on ode tamo gdje će mu biti dobro, da će završiti s Interom i da ćemo svi biti zadovoljni", dodao je selektor bh. selekcije.

Također, osvrnuo se i na Seada Kolašinca koji je otkazao dolazak zbog povrede.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Koga nema bez njega se mora i može. Sigurno da mi je krivo to što mu se desilo, ali moramo razmišljati na igrače koje imamo. Nažalost povrijedio se protiv Chelseaja i najvjerovatnije neće biti tu".

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Jučer je isto bilo sutra.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi