Zmajevi se družili sa navijačima: Sa Centrotoursom na Evropsko prvenstvo

U centru Sarajeva

Zmajevi se družili sa navijačima: Sa Centrotoursom na Evropsko prvenstvo

Centrotours je danas organizovao druženje sa fudbalskim reprezentativcima BiH u Sarajevu.

Druženje "Najbolji sa najboljima" je organizovano u centru Sarajeva, a prisustvovali su mu Haris Duljević, Toni Šunjić, Edin Višća i Muhamed Bešić. Tu je bio i selektor naše selekcije Robert Prosinečki.

Rerezentativci su se družili sa prolaznicima, navijačima, a ogranizovane su i različite nagradne igre.

Zmajevi su, također, kratko govorili za medije.

"Prije svega se želim zahvaliti na pozivu na ovo druženje. Nadam se da ćemo se svi zajedno radovati i da ćemo odvesti reprezentaciju na Evropsko prvenstvo. Baš mi je drago što smo ovdje iako pada kiša... Atmosfera u reprezentaciji je uvijek dobra, znamo da možemo napraviti dobar rezultat i otići na EP", rekao je Duljević, pa se osvrnuo na svoj potencijalni transfer iz Dynamo Dresdena:

"Nadam se da ću napraviti transfer ovog ljeta, ali trenutno mi je u glavi samo reprezentacija".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Malo nas je vrijeme poremetilo, ali sve je ok. Raspoloženi smo, dobra je atmosfera, nadamo se dobrim rezultatima", istakao je Šunjić, dok je Edin Višća poručio: "Sa Centrotransom na EP".

Podsjetimo, pred reprezentacijom BiH su dvije utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, protiv Finske i Italije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi