Nije ni očekivao nagradu

Ronalda su optužili da je ljut što je Bernardo Silva dobio nagradu, a snimak to demantuje

Endin Čaušević

Reprezentacija Portugala sinoć je savladala Holandiju sa 1:0 i osvojila trofej Lige nacija.

Portugalci su na domaćem terenu uspjeli da dođu do trofeja u premijernom izdanju Lige nacija, a još jednom je briljirao sjajni Cristiano Ronaldo koji je zabio hat-trick u polufinalu.

Međutim, nakon finalnog meča mnogi su bili iznenađeni što je za igrača turnira proglašen Bernardo Silva. To je čini se iznenadilo i Ronalda koji na prvu nije reagovao pretjerano sretno.

Mnogi su optužili Ronalda da mu je bilo krivo što je Silva dobio nagradu i da je ponovo sebično reagovao. No, snimak koji se pojavio na društvenim mrežama je bio dosta kraći od onog što se zaista dešavalo.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Istina da Ronaldo na početku nije "skakao od sreće", ali su nastavku jasno vidi da je sretan što je Bernardo osvojio nagradu i da sigurno vjeruje da je to njegov saigrač zaslužio. 

Dovoljna činjenica da Ronaldo nije ni očekivao nagradu jeste to što uopšte nije igrao u grupnoj fazi Lige nacija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.