"Messi? Ma kakav on, zna se ko je najbolji igrač na svijetu!"

Nije štedio riječi hvale za Ronalda

"Messi? Ma kakav on, zna se ko je najbolji igrač na svijetu!"

E. Čaušević

Reprezentacija Portugala sinoć je osvojila titulu premijernog izdanja Lige nacija.

Portugalci su u finalu savladali Holandiju sa minimalnih 1:0, a jedini gol na utakmici postigao je Gonzalo Guedes nakon sat vremena igre. Tako je Portugal postao prva selekcija koja je osvojila trofej ovog takmičenja.

No, mnogi su bili iznenađeni što Cristiano Ronaldo nije dobio nagradu za najboljeg igrača Lige nacija nakon fantastičnog izdanja u polufinalu protiv Švicarske.

Ova nagrada otišla je u ruke njegovog saigrača Bernarda Silve, a vjerovatno zbog toga što Ronaldo nije igrao u grupnoj fazi ovog takmičenja.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Nakon meča njegov saigrač Ruben Neves našao se u centru pažnje jer je počeo pričati o tome kako Lionel Messi nije ni približno dobar kao Ronaldo.

"Ronaldo je najbolji igrač svijeta i za mene tu nema dileme. Jednostavno ne vidim da je neko bolji od njega. Messi? Ma kakav on. Messi nije dobar kao Ronaldo", ispalio je kao iz topa Neves nakon utakmice.

Top Komentari

daca
I jedan i drugi su najbolji igraci. Ronaldo mi je drazi pratim sga radi koliko mogu,veliki je humanista. Mesi je isto igracina ali Ronaldo mi je bolji mnogo vise vazni trofeja ima. Ima sve u životu a gine u ovim godinama za reprezentaciju. Svaka cast na moralu i na svemu,da Bog dao da igras jos mnogo.
6 7
Hooruk
Najbolji je samo jedan miljama ispred svih ostalih a da bi bio najbolji nemora biti ni sa najboljom statistikom ni najtrofejniji.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi