Pogledajte reakciju Cristiana Ronalda kada je saznao da nije najbolji igrač Lige nacija

Nagrada pripala saigraču

Pogledajte reakciju Cristiana Ronalda kada je saznao da nije najbolji igrač Lige nacija

A. Čaušević

Premijerno izdanje Lige nacija pripalo je Portugalu. Aktuelni prvak Evrope je s 1:0 u finalu završnog turnira pobijedio Holandiju.

Strijelac pobjedničkog gola bio je Guedes na asistenciju Bernarda Silve koji je poslije utakmice proglašen za najboljeg igrača turnira.

Cristiano Ronaldo je također odigrao dobar meč, a prema snimcima se dalo naslutiti da je očekivao da on bude izabran za najboljeg.

Međutim, konačna odluka nije bila onakva kakvoj se nadao Ronaldo te je najboljim proglašen ofanzivac Manchester Cityja.

Cristiano i Silva su stajali jedan do drugog, a kada je spiker rekao da je najbolji igrač s brojem 10, a ne sedam izraz lica zvijezde Juventusa se totalno promijenio.

Prvo je odmahnuo glavom dok su ostali igrači portugalske reprezentacije prišli Silvi te su ga potapšal po leđima ili blago udarili po glavi kao znak čestitke za osvajanje laskavog priznanja.

Odmah nakon toga Ronaldo je pogledao naprijed te nije čestitao svom saigraču iako mu je bio praktično najbliži.

Utjeha za iskusnog napadača ostaje što je osvojio još jedan trofeja sa Portugalom...

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Top Komentari

Alen23
Hocel sta ulozit ovi nasi pacenici u sport u omladinu u buduce generacije ilo cemk cekat da ta djeca odu vani i onda ih molit da igraju za nas
3 0
Hooruk
Ronaldov ego na aparatima.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti