(Foto: EPA)

Kratak oproštaj

Bivši saigrač otkrio posljednu poruku Edena Hazarda na odlasku

Midhat Šljivak

Eden Hazard je prije nekoliko dana postao novi fudbaler Real Madrida.

Fantastični Belgijanac je prešao iz Chelseaja u Real u transferu vrijednom 100 miliona eura i tako je ispunio svoj dugogodišnji san.

Hazard je prethodnih sedam godina nosio dres londonskih Plavaca. Naravno, ljubav prema Chelseaju je ogromna, a italijanski fudbaler je otkrio i posljednju poruku koju je Eden ostavio u WhatsApp grupi svojim bivšim saigračima.

"Dugo zbog godišnjih odmora ništa nismo objavljivali u grupi i zadnja aktivnost je oproštajna poruka Edena Hazarda", rekao je Emerson, te je otkrio i poruku:

"Hvala, volim vas ljudi", napisao je Hazard i napustio je grupu u kojoj su fudbaleri Chelseaja.

Belgijanac je predstavljen prošle sedmice pred 50.000 navijača na Santiago Bernabeu, a sreću zbog potpisa nije skrivao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Sretan sam što ću obući dres i braniti boje Real Madrida jer mi je uvijek bio sam da igram za ovaj klub. Hvala vam svima na fantastičnom dočeku", rekao je Hazard nakon potpisivanja ugovora.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.