Navijač Real Madrida naručio dres Edena Hazarda, a on stigao s "pogrešnim" brojem

Da li će taj broj pripasti Belgijancu?

Navijač Real Madrida naručio dres Edena Hazarda, a on stigao s "pogrešnim" brojem

E. Čaušević

Belgijski fudbaler Eden Hazard prošle sedmice zvanično je predstavljen kao novo pojačanje Real Madrida.

Hazarda je na Santiago Bernabeu dočekalo preko 50.000 navijača koji su oduševljeni što je Florentino Perez uspio da dovede veliko pojačanje nakon što je prije godinu dana ovaj klub napustio Cristiano Ronaldo.

Belgijanac je na teren izašao u dresu kraljevskog kluba, ali na njemu nije bilo broja. Hazard je priznao da je tražio broj deset od Luke Modrića, no na kraju mu hrvatski igrač nije izašao u susret.

Mnogi vjeruju da će Hazard u narednoj sezoni nositi dres brojem sedam, a jedan od navijača Reala ima i dokaz za to. Naime, on je naručio dres Hazarda s brojem deset, no na kraju je dobio nešto drugo.

"Izabrao sam broj deset u online prodavnici Real Madrida, a kada je dres stigao na njemu je bio broj sedam. Ako ovo nije dokaz koji broj će dobiti Hazard onda stvarno ne znam šta jeste", poručio je navijač Kraljeva.

Potražite više informacija na temu La Liga:

On je kasnije kontaktirao ovu radnju i pitao ih da mu daju broj deset na ovom dresu jer je to Hazardov najdraži broj, ali oni su do odbili.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zaštita Identiteta
Presreo Modrić pošiljku
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi