Tužna vijest objavio klub

Dok je u dalekoj Kini reprezentativca Srbije zadesila velika tragedija

Admin Čaušević

Reprezentacija Srbije je bez obzira na jučerašnji poraz od Španije i dalje među glavnim pretendetnima za prvo mjesto na Mundobasketu. 

Srbijanski košarkaši već neko vrijeme borave u Kini, a jutros je jedan od najboljih košarkaša te selekcije, Vasilije Micić, primio tužnu vijest.

Naime, sjajnom košarkaša Efesa je preminula majka što je svakako težak i bolan udarac za njega.

Efes je putem Twittera objavio informaciju da je Micić ostao bez majke te izrazio saučešće svom košarkašu i njegovoj porodici.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Nema dileme da će ova vijest teško pasti Miciću i pitanje je da li će moći prije svega mentalno biti spreman za ključne utakmice.

Srbija će u četvtfinalu igrati protiv Argentine. Taj susret se igra u utorak.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.